Nerslag i verkligheten

Nerslag i verkligheten

eller i dess närhet.

Allt är inte väsentligt som skrivs här. Men heller inte oväsentligt.

I love you Gigi...

InsiktSkapad av Lena 22 apr, 2009 21:06

Så har jag upptäckt det igen. Har inte några andra aktuella exempel, men jag vet att det finns fler. Jag har hört en låt. Jag har varit helt övertygad om texten. Jag har fel. Har för mig att det finns någon särskild sida på nätet där man kan posta sina felhörningar. Men var den är kommer jag inte ihåg, och jag har ju en egen särskild sida.

Nu ska man komma ihåg att jag inte är någon inbiten musikfantast. Jag gillar det mesta, smaken har nog skiftat genom åren. Jag lyssnar och tycker nåt är bra, men behöver för den skull inte veta vad det var för artist. Nåväl, åter till min missuppfattning...

Bestämde mig idag för att besöka Växjö Rockfestival. Huvudnumret där är Simple Minds så jag tog mig för att youtuba lite för att komma i stämning. Lyssnade och kände igen några låter och sen hände det. När jag klickade igång "Alive and kicking" så kände jag genast igen den - en låt jag gillar! Men jag har faktiskt trott att det är nån som betygar sin kärlek till Gigi.

A--live and kicking...

I love you Gigi...

Visst ser ni hur lika det låter? Har dessutom i det här fallet alltså uttalat Gigi så G låter som "K" och inte "Dj" typ som väl vore det normala. (Hur man nu skriver det jag menar fonetisk vet jag inte riktigt).

Men nu vet jag. Simple Minds here I come - alive and kicking!