Nerslag i verkligheten

Nerslag i verkligheten

eller i dess närhet.

Allt är inte väsentligt som skrivs här. Men heller inte oväsentligt.

En släng av AC-laringyt

OväntatSkapad av Lena 10 feb, 2009 21:46

Måndag igår efter att äntligen känt mig fri från en seg förkylning. På plats på jobbet och på eftermiddagen skulle jag hålla en presentation på ett möte. Och plötsligt, helt utan anledning, märkte jag att nåt hände i halsen. Konstig känsla, gjorde nåt försiktigt röstprov, pratade med en jobbarkompis. Och upptäckte att rösten inte alls var med...gruvligt hes. Fick skjuta på presentationen till nästa vecka. Det var längesedan stumfilmsepoken var över och jag tror inte att det skulle ha gjort sig med en stumpresentation, inte ens om jag kunnat skaffa en pianist som ackompanjerade mina bilder. smiley

Nåväl, kunde inte riktigt släppa tanken på vad hesheten kunde bero på. I och för sig så var säkert halsen sliten efter veckor av hosta med mera, men jag kände mig ju så symtomfri i övrigt. Men så började jag tänka, hade ju kört bil ca 3,5 timme på morgonen. Temperaturen skiftade från -15 till -20 längs vägen. Och jag hade ingen tanke på att stänga av AC:n så den hade också tuffat och gått. Med andra ord riktigt kall och inte minst torr luft som görs ännu torrare i AC:n. Kan det vara detta som fick mig att bli en Leif "Smoke Rings" Anderson-listen-alike??

Så när kvällen kom var det bara att googla på AC och Heshet. Och ja, visst kunde det vara så, och det kallas alltså för AC-laryngit. Så händanefter ska jag ta efter yrkeschaufförerna och AC:a intermittent!