Nerslag i verkligheten

Nerslag i verkligheten

eller i dess närhet.

Allt är inte väsentligt som skrivs här. Men heller inte oväsentligt.

Spårlöst försvunnen...

OväntatSkapad av Lena 20 feb, 2009 22:23

Jaha, då verkar en epok av "På spåret" under ledning av Ingvar Oldsberg vara till ända. Har verkligen gillat programmet - geografi, frågesport och underhållande deltagare. Oldsberg har en grundton i sitt programledarskap som gör det hela väldigt trevligt. Därför är det mest positiva med det hela att han nu ska bli programledare för en nystart av "Här är ditt liv". Och det programmet gillade jag alltid, så med Ingvar vid rodret har det goda förutsättningar att bli bra.

Men det som kan oroa är vem som ska ta över "På spåret". De namn som det spekuleras i är mest de gamla vanliga, slitna som fått och får bära de flesta programmen på senare tid. Settman, Luuk, Forsell, Kronér nämns bland annat. Och jag tycker ingen av dem har det där riktigt rätta. Men så fanns även förslaget som är min favorit:

Johan Wester. Han har en ton, en improvisatorisk(kan det böjas så) förmåga, har visat goda kunskaper och jag tror också att han kan bära byggandet av ledtrådar, ordvitsar med mera vidare på det oldsbergska sättet.

Har inte sett någon spekulera i bisittare. Där skulle jag vilja lansera Stefan Holm. Som underfundig tabellbitare skulle han kunna axla den hellbergska manteln.

Ja, så får det bli!